Mijn aanbod

Op deze pagina vind je meer informatie over:

  • Gedragstherapie
  • Online gedragsconsult
  • Buddyhond PTSS
  • Begeleiding bij angst voor honden

Gedragstherapie

Als gedragstherapeut kan ik u adviseren en ondersteunen wanneer uw hond probleemgevend gedrag vertoont en u er zelf niet meer uitkomt. 


Online gedragsconsult

Heb je een specifieke vraag of wil je met een deskundige overleggen over bepaald gedrag van jouw hond? Maak dan direct een afspraak voor een online adviesgesprek.  

Voor slechts € 39,50! 


Buddyhond PTSS

Buddy betekent maatje! En een maatje helpt. Altijd!
Een buddyhond PTSS ondersteunt niet alleen in stressvolle situaties, maar probeert deze ook zoveel mogelijk te voorkomen. Het begeleiden en trainen van een cliënt met buddyhond PTSS is grotendeels maatwerk en stem ik af op jouw specifieke behoeften. 

Angst voor honden

Voor mij zijn honden een vanzelfsprekend en plezierig onderdeel in mijn leven. Heel lang heb ik mij onvoldoende gerealiseerd dat dat niet voor iedereen geldt. Toen een kennis van mij vroeg of we haar konden helpen bij haar angst voor honden, merkte ik hoeveel impact deze angst had op haar leven. En besloot ik hier wat mee te doen. Met Laat-Los.nl en in samenwerking met YouandI-Coaching leer ik nu volwassenen en kinderen (8-18jr.) omgaan met hun angst voor honden. Wil je een gratis online LosLaat gesprek of al vast wat tips en het gratis e-book downloaden? 

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.