Voorbeelden van probleemgevend gedrag zijn: 

•           Agressie naar honden, mensen en/of andere dieren 

•           Bak- en prooinijd 

•           Slopen, overmatig blaffen, verlatingsangst, onzindelijkheid 

•           Najagen van joggers, fietsers, paarden etc. 

•           Angst voor harde geluiden, vuurwerk en onweer  

Of andere gedragingen die voor u een probleem zijn. 

 

Gedragsconsult

Bij probleemgevend gedrag is het belangrijk eerst te analyseren waarom de hond dit gedrag laat zien. Wat is de oorzaak, motivatie en wat houdt het gedrag in stand? En wat is de rol van ‘de baasjes’ hierin? Wanneer dit duidelijk is kan de juiste therapie en training worden bepaald en ingezet. Hierbij zoek ik altijd naar die specifieke aanpak die het beste past bij deze hond/baas combinatie. Het belonen van het gewenste gedrag staat centraal. Ik werk niet met fysieke correcties of correctiemiddelen.

Een gedragsconsult vindt plaats bij je thuis of op locatie en duurt ca. 1,5 - 2 uur. Binnen 10 werkdagen na het gedragsconsult ontvang je een schriftelijke rapportage. Je ontvangt dan ook het gratis e-book 'De Avonturen van De hond-en-baas' per mail. Vol met ontroerende en grappige verhalen uit de dagelijkse praktijk! 


Tarief gedragsconsult: € 175,-, excl. reiskosten a 0,30ct per km. (Eerste 25 km vrij vanaf Millingen aan de Rijn).

 

Online gedragsconsult

Heb je een specifieke vraag over bepaald gedrag van jouw hond? En wil je liever een online consult? Maak dan direct een afspraak voor een online adviesgesprek.

Het tarief bedraagt € 39,50 . Een online adviesgesprek duurt een halfuur en verloopt via Zoom.  Na afloop ontvang je een opname van het adviesgesprek zodat je het nog eens rustig kunt terug kijken. Wil je direct een online adviesgesprek boeken? KLIK DAN HIER